Një grup studentësh për të dytën ditë radhazi kanë kaluar natën para Kyeministrisë dhe Minsitrisë së Arsimit.

 

Duke sfiduar të ftohtin, grupet e studentëve kanë kërkuar miratimin e tetë kërkesave nga ana e qeverisë.

 

Por krahas këresave, studentët duke u përballur me temperaturat e ulëta gjatë natës kanë bërë shpesh apel që dikush nga qytetarët t’u çontedru për të ndezur zjarr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *