Subscribe

Studentet e Universitetit të Korçes në ditën e dytë të protestës.

 

Ashtu si bashkëmoshatarët e tyre në Tiranë dhe në rrethe të tjera edhe studentët e Universitetit Fan Noli kanë kërkuar plotesimin e tre kerkesave te tjera.

 

Prej orës 08:30 filloi grumbullimi në ambjentet e jashtme të korpusit universitar, të studenteve të fakulteteteve të ekonomise, edukimit dhe bujqësise.

 

Studentet e fakulteteve të shkencave humane dhe natyror po protestojnë tek fakultetet respektive.

 

Keshilli studentor i bëri thirrje edhe gjimnazistëve, që t’i bashkohen protestes.

 

E njëjta panoramë është edhe në Universitetet Publike në Durrës, Elbasan dhe Shkodër ku pjesëmarrja e studentëve është masive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *