Drejtoria Vendore e Policisë Durrës dhe Drejtoria Vendore e Policisë Berat i janë përgjigjur pozitivisht thirrjes së Kryqit të Kuq, për të dhuruar gjak.

 

Drejtori i DVP Durrës Neritan Nallbati dhe Drejtori i DVP Berat Edmond Tarkaj, së bashku me dhjetëra punonjës në varësi të tyre kanë dhuruar gjak për fëmijët talasemikë.

 

Duke iu përgjigjur thirrjes për dhurimin e gjakut, drejtuesit dhe punonjësit e Policisë kanë dëshmuar që krahas angazhimeve të përditshme për sigurimin e rendit dhe sigurisë publike, bëhen pjesë e nismave humanitare që kanë si qëllim mbrojtjen e jetës dhe të shëndetit të qytetarëve.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.