Subscribe

Ndonëse fushata zyrtarisht nuk ka nisur, liderët politik mpo përdorin të gjitha platformat e mundshme për të qenë më pranë votuesve. Beteja politike tashmë është pasqyruar mjaft edhe në mediat sociale.

E ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, gazetarja Fatma Haxhialiu u shpreh lidhur me lojën politike në Instagram, se sipas saj, Rama është mjeshtër, ndërsa nga ana tjetër, Bashës duket se ia bëjnë të tjerët këtë pjesë.

“Dua ti studioj me syrin e personazheve përtej politikës, në raportin që kanë me ndjekësit, votuesit me pjesë të ndryshme të shoqërisë, dhe Rama është mjeshtër për këtë pjesë. Luli më duket një njeri që e bën me pahir, ose që ja bëjnë të tjerët këtë pjesën e Instagramit. Nuk e di sa e vërtetë është, por është shumë distant në komunikimin që ka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *