Dy ditë pasi u pezullua nga kolegji i posaçëm i apelimit, gjyqtari Ardian Hajdari është marrë në pyetje nga prokuroria e posaçme kundër krimit dhe korrupsionit.

 

Ardian Hajdari, gjyqtar i kolegjit, akuzohet për falsifikim të dokumenteve për një pozicion vakant pranë organeve të vetting-ut.

 

Gjyqtari është anëtari i dytë i këtij institucioni që pezullohet nga detyra, pasi më herët luan daci u shkarkua me vendim të formës së prerë, po për falsifikim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.