Gjykata la sot ne burg Eno Papen, i akuzuar per nje arsenal armësh të gjetura ne garazhin e nje pallati dy ditë më parë, ne Tirane.

 

Papa deklaroi se nuk kishte dijeni per  armët, pasi e kishte marrë me qira ambientin për nje mikun e tij.

 

Por prokuroria i qendroi pretendimit se Papa është pronar i garazhit dhe ka lidhje me armët.

 

Po ashtu hetuesit kanë gjetur nje foto te ambientit në celularin e Dorian Kalos, i  arrestuar një javë më parë për një tjetër depo armësh, në Mëzez.

 

Ky fakt ka shtuar dyshimet se të dy personat kanë lidhje me njëri tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *