E paprecedente ajo që ka ndodhur ringun e improvizuar ne pallatin e sportit ” Feti Borova” ne Tirane.

Gjate ndeshjes boksierit shqiptar Denis Nurja dhe rivalit kolumbian Ramirez per peshen deri ne 71 kg, sportisti mik beri nje gjest antisportiv duke goditur me grusht rivalin e tij i cili ishte rrezuar.

Kjo situate solli irritimin e te pranishmeve te cilet nuk u permbajten dhe 10 prej tyre u futen ne fushe duke u perplasur me Placido Dominges.

Ndeshja u pezullua. Ky takim boksi i paprin duelit me te rendesishem te mbremjes mes Nelson Hysês dhe Viktor Chvarkau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *