Vijon situata kritike në Karaburun.

 

Në vendin e quajtur Gropat e Pirit mbi Karaburun, vatrat e zjarrit po riaktivizohen për shkak të erës së fortë që fryn nga juglindja, por dhe temperaturave të larta që ka në atë zonë.

 

Janë duke u djegur bredha e pemë të ndryshme, ndërkohë që FA dhe zonat e mbrojtura vijojnë të luftojnë me flakët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *