Subscribe

Çdo dite nga policia kufitare dhe Frontex kapen nga 30 deri ne 40 shtetas qe vijne nga vendet ne konflikt.

Nje gje e tille behet me dije nga  burime te siguruara prane stacionit policor te Kapshtices burim qe tha se vetem mengjesin e sotem jane kapur ne vijen e gjelber 20 shtetas te huaj, kryesish marokene, algjeriane, siriane e kurde.

Nje pjese e te cileve pasi intervistohen i dorezohen policise greke ndersa nje pjese e vogel akomodohen perkohesisht ne stacionin policor.

Per te perballuar fluksin ne rritje te kalimeve nga Greqia ne drejtim te vendit tone policia kufitare si dhe Frontex kane shtuar oraret e sherbimeve si dhe forcat policore kryesisht ne ato shtigje te reja qe po perdoren nga emigrantet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *