Pas rasteve të fundit të bëra publike lidhur me sigurinë e ushqimeve dhe përdorimin e hormoneve të rrezikshme në frutat dhe perimet, ka reaguar edhe prokuroria e përgjithshme.

 

Arta Marku i është drejtuar prokurorisë së Beratit, me një kërkesë të menjëhershme për të bërë vlerësimin ligjor të të gjitha rrethanave dhe fakteve që mund të përbëjnë vepër penale.

 

Kreu i organit te hetimit i ka bere thirrje të gjithë prokurorëve që të zbatojnë siç duhet ligjin e të jenë të vëmendshem ndaj burimeve të informacionit, për ngjarje që kanë ndjeshmëri të larte tek opinioni publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.