Një 27 vjecar shqiptar u gjet I vdekur në një kanal në pyllin e qytetit Dölauer Heide në Gjermani.

Trupi I të riut shqiptar u gjet I mbuluar me gjethe.

Hetuesit mundën ta zbulojnë identitetin e tij vetëm nëpërmjet AND-së, mirëpo deri tani nuk e kanë bërë publike për mediat.

Ai ishte qëlluar me thike dhe armë por ende nuk dihet se kush mund të jetë autori dhe përse ka ndodhur vrasja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *