Subscribe

Shqiptaret konsumojnë ne mase ushqimin e fast fond-eve dhe justifikohen se nuk kane kohe per t’u ushqyer shëndetshëm për shkak te angazhimeve

 

Mjeku Infeksionist Genti Stroni, thotë se ne QSUT, vijnë qytetare qe kane problematika te ndryshme si pasoje e ushqimit te shpejte, qe konsumojnë prej një kohe te gjate.

 

Dietologia Anila Kaleshi thotë se është provuar shkencërisht qe ushqimi i shpejt qe tashme po përdoret nga te gjitha grupmoshat, ndikon ne shfaqjen e diabetit apo edhe te sëmundjeve te tjera vdekjeprurëse.

 

Produktet e gatshme bëjnë pjese ne vaktet e përditshme te nje pjese te mire te njerëzve. Shumica e tyre nuk janë te informuar për pasojat qe u shkaktohen me kalimin e viteve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *