Subscribe

Një termet i fuqishëm 5.8 ballë ka tronditur këtë të shtunë vendin tonë duke shkaktuar mbi 52 persona të lënduar dhe shumë dëme materiale nëpër banesa kryesisht në Tiranë dhe në Durrës.

 

Në foto do të shihni se si njerëzit e tmerruar nga lëkundjet në Tiranë kanë dalë në rrugë, të frikësuar e duke përqafuar njëri-tjetrin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *