Një dritë e çuditshme blu mbi lagjen e Nju Jorkut të Queensit i ka bërë banorët të pyesin nëse ata po përjetonin një pushtim të huaj apo një shfaqje fetare.

 

Ata kanë dalë të trembur në rrugët e qytetit duke vështruar dritën e çuditshme blu dhe duke krijuar aludimin e një pushtimi alien.

 

Por megjithë ngjyrën e ndezur dhe aludimet e banorëve, rezultoi se ai nuk ishte një pushtim alien.

 

Zyrtarët e qytetit ofruan siguri, për banorët duke shpjeguar se incidenti ishte rezultat i një shpërthimi të transformatorit në një nënstacion elektrik.

https://twitter.com/_andresrios11/status/1078476299281289216

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *