Një kamion ka shpërthyer në flakë gjatë ecjes në autostradën Durrës-Tiranë.

 

Bëhet me dije se ka shpëtuar pa lëndime drejtuesi i tij.

 

Ngjarja ka ndodhur në afërsi të Vorës dhe si pasojë është bllokuar për disa minuta lëvizja e automjeteve në këtë aks.

 

Është dashur ndërhyrja e forcave zjarrfikëse për të shuar gflakët e automjetit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *