Aktori, Kevin Spacey, është shpallur i pafajshëm për akuzat e ngritura nga katër burra, për sulm seksual.

 

Ylli i Hollivudit, u pa me lot në sy në kur gjykata e shpalli atë të pafajshëm për shtatë akuza për sulm seksual dhe dy akuza për vepra të tjera të rënda seksuale.

 

Akuzat përfshinin periudhën mes viteve 2004 dhe 2013, kur Spacey shërbeu si drejtor artistik në teatrin Old Vic në kryeqytetin britanik

 

Spacey falënderoi trupën gjykuese pasi e la të lirë pas 12 orësh e 26 minutash diskutimi për tre ditë. Po në këtë ditë, aktori i famshëm festoon edhe  64-vjetorin e lindjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *