Shokët e Mehmet Qemës u bënë bashkë për të përkujtuar të riun që u vra aksidentalisht nga miku i tij, Marjus Dema.

 

Ata u kthyen në vendin ku ndodhi ngjarja dhe lanë lule e ndezën qirinj.

 

“Ti do jesh gjithmonë me ne, gjaku im”, shkruan një prej shokëve.

 

Mehmet Qema u vra gjatë një loje më armë nga shoku i tij, Marjus Dema, në lagjen “5 Maji” në Tiranë. Autori ndodhet në burg dhe është shprehur i penduar për gjithçka ndodhi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *