Kryeministri Edi Rama vijon reagimet e tij në lidhje me tërmetin shkatërrimtar me të paktën 21 viktima që ka përfshirë këtë të martë vendin tonë.

Shefi i qeverisë bën me dije se do të nënshkruhet një marrëveshje me strukturat hoteliere të Durrësit, Kavajës dhe edhe Vlorës për të strehuar të gjitha familjet që kanë mbetur pa shtëpi, pasi iu janë shembur nga tërmeti.

 

“Dimri nuk kalohet dot as nën qiell të hapur e as në tenda, prandaj qeveria do të nënshkruajë një marrëveshje me strukturat hoteliere të Durrësit, Kavajës dhe edhe Vlorës po të jetë nevoja, që të gjitha familjet e mbetura pa çati, të strehohen në kushte optimale, të shërbehen në kushte optimale, t’i kalojnë edhe festat e fundvitit në kushte optimale bashkë me fëmijët e tyre, ndërsa këta të fundit jo vetëm të mos jenë të detyruar të braktisin shkollën asnjë ditë, po edhe të mësojnë në kushte optimale #ShqipëriSolidare???”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *