Komisioni i Rithemelimit të PD iu ka bërë thirrje të gjithë sekretarëve të injorojnë njoftimet “pa asnjë vlerë juridike” të kryedemokratit Lulzim Basha dhe të vazhdojnë intensivisht punën për organizimin e referendumit në 18 dhjetor.

 

“Kukulla e shkarkuar e Edi Ramës me 4446 vota delegatësh në Kuvendin Kombëtar të PD, ka shpërndarë sot përmes gaztorit të tij disa fletushka për ‘shkarkimin’ e sekretarëve në disa degë të PD! Komisioni i Rithemelimit u bën thirrje të gjithë sekretarëve të injorojnë njoftimet pa asnjë vlerë juridike të deputetit Basha dhe të vazhdojnë intensivisht punën për organizimin e referendumit në dt 18.12.2021 duke respektuar kështu vullnetin dhe misionin e Kuvendit Kombëtar si organi me i lartë vendimmarrës i Partisë Demokratike. Kultura e perjashtimit ka marrë fund! Vetëm të bashkuar do mund të FITOJMË!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.