Kryeministri Rama lajmeroi se shpejti do te rikthehen te gjitha sherbimet online.

 

Ne nje postim ne rrjetin social twitter shefi i qeverise sqaroi se deri tani puna e akshit dhe aleateve kunder sulmit kibernetik ka rezultuar e suksesshme.

 

 

“Agresori nuk ka arritur të shembë sistemin e mbrojtjes dhe është në tërheqje! Nëse s’do kemi surpriza të tjera,shërbimet do rikthehen shumë shpejt!”, thekson kryeministri Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.