Edhe nëse një marrëdhënie po funksionon, disa njerëz nuk e thonë atë që ndiejnë dhe ndoshta kanë lindur në njërën nga 5 shenjat e zodiakut për të cilat do t’ju flasim më poshtë.

 

Binjakët, Virgjëresha, Akrepi, Bricjapi dhe Ujori janë shumë të zotët për t’i fshehur ndjenjat e tyre.

 

Binjakët

Duke qenë se Binjakët i adhurojnë përvojat e reja, jo gjithmonë është e lehtë për ta të përfshihen në një marrëdhënie, aq më pak të shprehin ndjenjat e tyre. Edhe nëse bien në dashuri, do të duhet të prisni një kohë të gjatë para se Binjakët të shprehen.

 

Virgjëresha

Nëse njihni dikë që mendon shumë dhe kujdeset për gjithçka në një marrëdhënie, ka shumë gjasa të jetë i shenjës së Virgjëreshës. Kur një Virgjëreshë bie në dashuri, tendenca e saj për perfeksionizëm mund ta bëjë të vërë në dyshim ndjenjat e saj. Për këtë arsye, është shumë e lehtë që kjo shenjë e zodiakut të fshehë atë që ndjen.

 

Akrepi

Akrepi është një shenjë shumë e fortë që arrin t’i rezistojë ndryshimeve, veçanërisht atyre të zemrës. Edhe nëse e kupton që zemra e tij fillon të rrahë çmendurisht për një person, gjithmonë përpiqet ta fshehë derisa të jetë i sigurt se personi përballë ka të njëjta ndjenja.

 

Bricjapi

Duke qenë shenjë e Tokës, Bricjapi është shumë i orientuar drejt objektivave. Për këtë arsye, e ka të vështirë të deklarojë ndjenjat e tij, por ju do ta kuptoni këtë nga impenjimi i tij për t’ju bërë të lumtur dhe  të buzëqeshur.  Nëse nuk është i sigurt që e sheh të ardhmen me atë person,  nuk shprehet.

 

Ujori

Duke qenë një nga shenjat më të pavarura, Ujori ka nevojë për lirinë e tij. Për këtë arsye ai e shmang ta shprehë atë që ndjen derisa të sigurohet  që personi përballë është i gatshëm të pranojë pavarësinë e tij./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *