Subscribe

Për sa kohë që Gent Cakaj ishte ministër i Jashtëm, marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe shqiptarëve të Luginës së Preshevës ishin më të mira.

 

Diçka të tillë e deklaroi deputeti shqiptar në Serbi, Shaip Kamberi për “Quo Vadis”. Qysh prej largimit të Cakajt, sipas tij, marrëdhëniet janë ftohur.

 

“Tirana zyrtare përmes ish-ministrit Cakaj ishte një ndër kontrubuesit kryesorë për ne. Por poliitka lidhet me individin, me largimin e Cakajt, kanë humbur kontaktet. Prishtina nga ana tjetër është përballur me zgjedhjet dhe presim që me qeverinë e re të kemi një frymë më të mirë bashkëpunimi.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.