Kanë kaluar vetëm disa javë që nga lansimi i smartfonëve të rinj të avancuar të gjigantit të teknologjisë Samsung, Galaxy S8 dhe S8+.

 

Tani Galaxy ka lansuar versionin e Galaxy S8 “Pirates of the Caribbean”, shkruan Sovrani. Ky version i ri vjen në një kuti unike e cila përfshinë një unazë nga ari të rreme, një kornizë mbrojtëse të veçantë si dhe një ndërfaqe të veçantë të përdoruesit.

 

Gjithashtu, Samsung është duke përgaditur edhe versionin Pink, i cili do të jetë në dispozicion për të dy modelet – Galaxy S8 dhe Galaxy S8+.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *