Kreu I kuvendit Gramoz Ruci ishte në Fier, me rastin e 5 Majit.

Ai kreu homazhe bashkë me drejtues të institucioneve lokale dhe deputete te qarkut në varrezat e dëshmorëve.

Ruçi tha pas cereminisë zyrtare se heronjte dhe deshmorët  e venditkane nje date  përkujtimore e cila eshte 5 maji ndërsa 70  mije partizanet kane nje date që duhet përkujtuar qe eshte 29 nentori.

“Gjithcka  tjeter per kete date per kete ngjarje  të rëndësishme për Shqiperinë do te bente pis gjakun, heroizmin dhe patriotizmin e atyre qe dhane jeten per clirimin e atdheut.”

Ruci vlerësoi edhe punë e bërë nga Subashi në krye të Bashkisë së Fierit në mandatin e tij të parë duke I bërë apel të gjithë kandidateve për kryetar bashkië ne këtë qark që të ndjekin shembullin e kësaj pune në shërbim të komuniteteve ku ata qeverisin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *