Një autobot në i cili do të mbushte me gaz një pikë karburanti në zonën e Kombinatit në Tiranë, ka pësuar rrjedhje gazi.

 

Nga informacionet paraprake bëhet me dije se nuk ka të lënduar . Gjithashtu mësohet situata është nën kontroll, pasi ka ndërhyrë zjarrfikësja dhe nuk ka rrezik për qytetarët.

 

Pas disa momenteve pasigurie, qarkullimi i makinave dhe këmbësorëve ka vijuar normalisht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *