Trtan Shehu ka reaguar ashpër ndaj akuzve të Gazmend Bardhit.

 

Me anë të një reagimi në rrjetet sociale Shehu i ka konsideruar inskenime dhe perversitete të pista deklaratat e Bardhit.

 

Në postimin e tij deputeti Shehu nuk i ka kursyer as ofendimet ndaj kolegut të tij.

 

 

Nga ana tjetër Shehu i ka kujtuar Bardhit detyrimin ligjor që nëse individ nuk e denoncon një vepër penale që ka dijeni, do të akuzohet për fshehje krimi.

 

Deklarata e plotë e Tritan Shehut: 

 

Inskenime te pista, perverse te Gaz Bardhit! Eshte veper anti ligjore, pervecse ndesh dhe me cdo norme morali, transparence, “burrerie”, te perhapesh aludime e meskinitete per koleget ne publik e media.
Kete po ben dhe Gazi prej disa ditesh, duke arritur kulmin mbreme, kur ngushton rethin e te “akuzuarve” prej tij ne 3-5 deputete, perfshi dhe mua.
Dhe kete e ben nje deputet, ish minister i drejtesise, pseudo jurist ne fakt ai.
Me kete rast desheroj t’i kujtoj ketij individi, pa as minimumin e personalitetit dhe integritetit se:
1-Eshte detyrim ligjor per cdo qytetar, vecanerisht deputet, te denoncoje ne organet perkatese cdo veper kriminale qe di, dhe mos ta perdore per te hedhur aludime dyshuese, shpifjeje per koleget.
Ne rast se realisht ai di nje veper te tille, sic deklaron dhe nuk e denoncon, akuzohet per fshehje nje krimi, gje per te cilen duhet thirrur nga organet e drejtesise e denuar ligjerisht.
2- Ndersa ne lidhje me pergjegjesite morale e me gjere te tij per shpifje, genjeshtra etj, besoj se nuk ka ndonje aresye per te humbur kohe duke ja kerkuar.
Ato mund t’i kerkohen vetem dikujt qe ka ndonje vlere morale, gje qe sic duket te Gazi mungojne krejtesisht. Nje akti turpshem e pervers ky i ketij “burreci”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *