Në një dëshmi rrëqethëse në Kongresin Amerikan, Paris Hilton rrëfeu abuzimet me të cilat u përball kur ishte e institucionalizuar si adoleshente në objektet e trajtimit të sjelljes të të rinjve.

Hilton i tha Komisionit të Dhomës së Përfaqësuesve se ajo ishte “ushqyer me medikamente me forcë dhe ishte abuzuar seksualisht nga stafi” në katër institucione të ndryshme rezidenciale për adoleshentët me probleme.

43-vjeçarja ka përshkruar më parë se si ajo iu nënshtrua ” një rrëmbimi të miratuar nga prindërit ” në katër objekte të ndryshme rinore, ndërsa prindërit e saj kërkonin zgjidhje për sjelljen e saj rebele dhe “ranë nga marketingu mashtrues i industrisë së trazuar të adoleshentëve”.

Ajo pohoi se prindërit e saj ishin “mashtruar plotësisht, gënjyer dhe manipuluar nga kjo industri fitimprurëse për trajtimin çnjerëzor që po përjetoja”.

“Kur isha 16 vjeçe, më ngritën nga shtrati në mes të natës dhe më transportuan nëpër linjat shtetërore në të parin nga katër objektet rezidenciale të trajtimit të të rinjve,” përshkroi ajo. “Këto programe premtuan shërim, rritje dhe mbështetje, por në vend të kësaj nuk më lejuan të flisja, të lëvizja lirshëm apo edhe të shikoja nga dritarja për dy vjet.”

Hilton tha se ajo ishte “përmbajtur me dhunë, e tërhoqën zvarrë nëpër korridore, e zhveshën lakuriq dhe e hodhën në izolim” ndërsa ishte në kujdes./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *