Frekuentuese e rregullt e lokaleve të natës për shkak të nënës së saj të alkolizuar, e përdhunuar dhe pastaj e shitur tek një mashkull për 500 dollarë.

 

Ky është rrëfimi shokues që ka bërë në librin e vet autobiografik “ Inside out”, aktorja e famshme Demi Moore.

 

Libri do të publikohet pas pak ditësh, por vetë aktorja ka nxjerr në pah disa detaje të këtij rrefimi për jetën dramatike në vegjeli dhe adoleshence të Moore.

 

Libri që sipas CBS-së, I dedikohet tre vajzave dhe vetë mamasë së aktores së njohur, tregon momente të dhimbshme të jetes që kanë lënë shenje në jetën e saj.

 

 

Sipas këtij rrefimi, mamaja e alkoolizuar e dergonte Demi Moore  në moshën e adoleshencës në lokale në mënyrë që të tërhiqte vëmendjen e burrave. Në një prej këtyre mbrëmjeve, një burr e perdhunoi dhe pastaj “e bleu” për 500 dolarrë Demin.

 

Aktorja rrëfen gjithashtu edhe martesën me Ashton Kutcher, 15 vjet më i ri sesa vete Demi Moore.

 

Martesa mes tyre zgjati 6 vjetg nga 2005-2011 dhe përfundoi sic shkruan vete Moore kur ajo bëri një abort spontan në moshën 42 vjece atëherë.

 

Libri autobiografik i Demi Moore po pritet me shumë interes.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *