Roberti dhe Albano analizuan lojën e fermerëve, teksa parashikuan vijmësinë e saj.

Ata theksuan se nëse deri tani fokusi ishin punët, në vijim do të jenë debatet për vëmëndje.

“Ne jemi në një garë, në këtë pikë që kanë ngelur edhe 20 ditë, kam përshtypjen do lëshohen e s’do interesohen për punët. Kanë bërë 60 ditë punë tani do bëjnë shoë, do bëjnë sherre”, tha Albano.

Ata theksuan se ndonëse sherret përkthehen në vëmëndje, sërish kjo nuk është strategjia e duhur.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *