Subscribe

Rio Sherri është vetëm 21vjeç, por ka një pasion të madh: Teknologjinë. I sapodiplomuar në degën e Informatikës në Tiranë, njëkohësisht edhe fitues i HackDayAlbania, Rio ka ndihmuar në eliminimin e pikave të dobëta në sistemin android si dhe në antivirusin AVIRA. AVIRA, qe ka impakt në më shumë se 500 milion përdorues e ka vlerësuar Rion si nje nga me te miret e Informatikës nëse vazhdon te tregoje te njejtin interes per teknologjinë dhe programet kompjuterike. Më herët, Rio Sherri, ka zbuluar një aplikacion në telefonat Samsung që lejonte që çdo përdorues me të njëjtën lidhje Wireless të merrte akses në telefonin e përdoruesit tjetër. Ministrja e Inovacionit, Milena Harito, ka përgëzuar 21-vjeçarin për arritjet e tij.
Ministrja Harito i ka siguruar të rinjtë se mbështetja nuk do të mungojë për ata që duan të zhvillojnë më tej Teknologjinë e Informacionin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *