Subscribe

Nisi mbrëmjen e të mërkurës në Korçë edicioni i katërt i filmit me metrazh të shkurtër.

31 filma nga regjsirorë të 20 shteteve të ndryshme do të shfaqen për publikun për katër ditë.

 

GLEDIS BICA

DREJTOR ARTISTIK

 

Jane tre kategori kryesore, gara nderkombetare gara kombetare dhe ajo studentore. jane filma fiction dokumentar dhe te animuar. Jane mbi 20 shtete qe marrin pjese dhe pergjate kater diteve do shfaqen filmat ne dy orare te ndryshme. Tek teatri i korces ne oren 11:30 dhe tek muzeu arkeologjik ne oren 20:30. Nese jane 31 filma te ndryshem jane 31 tema te ndryshme dhe mendesi te regjisoreve.

 

Short Film Festival, rikthehet për publikun pas kufizimeve të pandemisë.

 

Në ndryshim nga viti i kaluar, këtë edicion krahas jurisë që përbëhet vetëm nga artistë shqiptar, do të votojë dhe publiku për filmin e preferuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *