Ultracore është një revole 2D scrolling e krijuar nga DICE në vitet 90 për Amiga, Sega Mega Drive dhe Sega CD. Projekti, megjithatë, u anulua nga botuesi Psygnosis në 1994. Lojërat e kufizuara rreptësisht, dekada më vonë, vendosën të rimarrin lojën dhe ta publikojnë atë për PS4 dhe Nintendo Switch. Trailer i nisjes nxjerr në pah gameplay, nje loje old school i vertete. Ultracore do të dalë në treg nesër, 23 qershor 2020.

Para se të fillonte puna per zhvillimin e Battlefield dhe Mirror’s Edge, si dhe shtylla themelore e EA, Digital Illusions ishte një studio e vogël suedeze e angazhuar për të mbeshtetur projektet e perfunduara . Për shembull, një nga projektet e tij, Ultracore, nuk e pa kurrë dritën e ditës. Botuesi i saj e anuloi atë një hap larg përfundimit dhe projekti përfundoi në sirtar për më shumë se 25 vjet.

Falë mrekullive të shpërndarjes dixhitale, Strictly Limited Games ka vendosur të përfundojë zhvillimin dhe të konvertojë gjithçka për PS4 dhe Nintendo Switch. Shpërndarja do të jetë kryesisht dixhitale përmes PSStore dhe eShop, por një numër i kufizuar i kopjeve fizike janë prodhuar gjithashtu për koleksionistët. Mund t’i gjeni në faqen zyrtare. Kostoja duhet të jetë 19,99 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *