Kryetari i partise demokratike Sali Berisha ka mbledhur drejtuesit politike te 12 qarqeve per te diskutuar aksionin e partise demokratike I cili do te ece ne dy shina, fushata zgjedhore dhe revolucioni.

 

Berisha u kerkoi drejtuesve te PD te takojne strukturat e partise dhe qytetaret dhe tu shpjegojne qe protestat nuk jane e vetmja rruge qe do te ndjeke opozita.

 

SALI BERISHA

KRYETAR I PD

“Duhet krijuar një situatë e përgjithshme proteste, revolte, reagimesh. Nuk mund të ecet kurrë ‘business as usual’. Regjimi nuk rrëzohet. Është e domosdoshme që kryetarë grupesh të organizojnë mbledhjet në kryesitë e degëve, në aktivët e degëve, në takime intensive të hapura me qytetarët. Është revolucion  i mosbindjes civile mbi të gjitha. Dhe ne duhet të pregatitemi. Mosbindja civile është një element thelbësor i revolucionit paqësor.”

 

Kreui PD ka nenvizuar rendesine e perballjes me qeverine e drejtuar nga kryeministri Rama pasi sipas tij nuk ka rruge tjeter per partine demokratike.

 

Nëse ndonjë mendon se ky ikën me votë, personalisht nuk besoj se ikën me votë. Çdo ditë tregon se ky shtetin mafioz po e shndërron gjithnjë e më shumë në makineri mafioze elektorale.”

 

Te enjten serish partia demokratike do te jete ne proteste perpara parlamentit, nderkohe qe strukturat po pergatiten per tubimin e 3 marsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *