Kryetari i PD, Lulzim Basha ka publikuar një video nga tryeza e parë në Tiranë për Reformën Territoriale.

 

Basha thekson se përmes nismës së PD, për të filluar punën për reformën e re territorial, kanë për detyrë t’iu japin njerëzve një qeverisje vendore më pranë tyre.

 

“Përmes nismës së Partisë Demokratike për të filluar punën për reformën e re territoriale në Kuvendin e Shqipërisë, ne kemi për detyrë t’iu japim njerëzve një qeverisje vendore më pranë tyre dhe vetëm në shërbim të tyre”, shkruan Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *