Subscribe

Universitetet publike dhe private shpallin listat e kandidateve fitues te raundit te dyte. Katër dite afat kane te rinjtë per t’u regjistruar ne degët e fituara. Rektori i universitetit te Tiranës Mynyr Koni u bën apel kandidateve te tregojnë kujdes me procesin, pasi  ky është raundi përfundimtar. Kush nuk regjistrohet deri ne 16 tetor, humbet te drejtën e studimit per kete vit. Pas mbylljes se regjistrimeve dhe ne varësi te kuotave bosh,  shkollat e larta do te bëjnë zhvendosjen e listës. Vija e kuqe do te ulet vetëm dy here dhe ne data te caktuara. Ne 19 tetor zyrtarisht shkollat e larta mbyllin procesin e  regjistrimeve, por nëse mbeten serish kuota te lira vendimi per plotësimin ose jo te tyre do te merret nga çdo fakultet. Ndërsa te enjten e 20 tetorit, universitetet nisin vitin e ri akademik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *