Kryeministri Edi Rama është takuar këtë të premte me zv.kryeministrin shqiptar të Malit të Zi, Dritan Abazoviç.

 

Ka qenë vetë kreu i qeverisë ai që ka postuar disa foto nga takimi, ndërsa tha se ata diskutuan sikur të ishin miq të vjetër.

 

“Kënaqësi e posaçme takimi i parë me zv.kryeministrin shqiptar të Malit të Zi, Dritan Abazoviç, me të cilin kaluam si dy miq të vjetër dhe patëm dakordësi në çdo pikë”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *