Subscribe

Kryeministri Rama ka zhvilluar këtë të martë një takim me Zv/Presidentin dhe Kryeministrin e Emirateve të Bashkuara Arabe.

 

 

Du kryeministrat kanë firmosur marrëveshjen e bashkëpunimit për shkëmbim të përvojave në lidhje me zhvillimin e modernizimin e qeverisjes.

 

 

Kjo marrëveshje do të mundësojë edhe realizimin e projekteve të digjitalizimit me mbështetjen me mbështetjen e Emirateve të Bashkuara Arabe.

 

 

Gjatë vizitës së tij më Dubai, Rama mori pjesë edhe në “Ëorld Government Summit 2023” ku foli për rolin e grave në qeverisjen dhe shoqërinë e shekullit XXI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *