Kryeministri Edi Rama ka publikuar foto nga punimet në unazën Lëkurës-Kanali i Çukës, në Saranda.

 

Rama shkruan se unaza panoramike do të jetë gati për këtë sezon, duke shtuar se do të jetë një vlerë për ekonominë dhe punësimin.

 

“Kjo është unaza panoramike Lëkurës – Kanali i Çukës, në Sarandë, e cila do jetë gati këtë sezon turistik që pritet të jetë shumë i mirë për ekonominë e për punësimin. Segmenti i ndërtuar pjesërisht mbi gjurmën ekzistuese, fillon nga hyrja e qytetit dhe përfundon në rrugën që të çon për në Ksamil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *