Kryeministri Edi Rama ka publikuar në “Facebook” tekset shkollore, ku sipas tij, janë rregulluar shqetësimet e ngritura vitin e kaluar.

 

Sipas kryeministrit, “qeveria e tij i dëgjon të gjithë edhe kur nuk është dakord me të gjitha, bën punë të mira”.

 

“Një qeveri që i dëgjon të gjithë edhe kur nuk është dakord me të gjitha, bën punë të mira🙂
Besoj ju kujtohen shqetësimet e ngritura vitin e kaluar në lidhje me disa pasaktësi apo ndonjë pasqyrim jo të përshtatshëm të jetës reale në tekstet shkollore! Një rrjet i tërë mësuesish dhe ekspertësh u ngrit për të adresuar ato shqetësime, çka solli përmirësimet e duhura📚
Ja disa shembuj në foto nga librat e përmirësuar për vitin e ardhshëm shkollor📖👩🏻‍🏫👩‍👧👧
#TëBashkuarJoTëNdarë🫶
#ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️🇦🇱
#SkaKohëPërPushim”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *