Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur një fjalë të mençur të shenjtores Nënë Tereza, për të cilën thotë se e ka ndihmuar në të përpjetat e tatëpjetat e rrugës së tij.

 

Përmes një video të postuar në Facebook, Rama ka publikuar në vijimësi historinë e familjes së varfër nga Durrësi, e cila tashmë është larguar nga banesa e rrënuar dhe është vendosur në një shtëpi provizore deri në ndërtimin e shtëpisë së vjetër.

“MIRËMËNGJES dhe në këtë ditë të bekuar të Nënë Terezës, e para fjalë që kujtoj prej saj, është fjala që më ndihmon shpesh në të përpjetat e të tatëpjetat e rrugës sime, “Më mirë të ndezësh një qiri, sesa të mallkosh errësirën”. Ditë të paqme?”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *