Subscribe

Kryeministri Edi Rama reagoi për protestën e bizneseve në Lungomare, të cilët kërkuan zgjatjen e orarit për lejimin e muzikës në lokale dhe restorante.

 

Por ai u ndal tek fenomeni shqetësues në disa zona që lidhet me zhurmën e madhe që krijon problem për turistet dhe banorët në zonat turistike.

 

Rama nënvizoi se Lungomare ka një ndotje akustike të tmerrshme, dhe e drejta e bizneseve nuk mund të fitojë mbi të drejtën e atyre që duan zhurmën e detit natën, e jo ndotjen akustike.

 

Megjithatë, kufiri kohor për muzikën, nga nesër, shtyhet me një orë. Këtë e konfirmoi edhe Komitetit Teknik i Ekpertëve.

 

Ekspertët e Komitetit vërejtën se të dhënat e pandemisë janë në nivelet më të ulëta, pavarësisht një rritjeje të lehtë të ditëve të fundit.

 

Dyshimet e arsyeshme për prani të variantit Delta në vendin tonë ende nuk kanë marrë një përgjigje nga laboratori i referencës në Berlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *