Subscribe

Kryeministri Rama është i fundit nga zyrtarët më të lartë të vendit që dëshmon para komisionit hetimor parlamentar për inceneratorët.

 

Fjala e kreut të qeverisë mbyll marrjen në pyetje të të gjithë atyre personave që kanë dijeni për procedurat ligjore të ndjekura për ndërtimin e tre inceneratorëve: të Tiranës, Fierit dhe Elbasanit.

 

Që në mëngjes, kryeministri publikoi disa foto për të treguar se si ka qenë situata me mbetjet urbane në këto qytete, dhe si është sot.

 

Rama nuk e ka mohuar se në procedurat e ndjekura mund të ketë zyrtarë që mund të kenë shkelur ligjin dhe për këtë arsye ata do të përballen me drejtësinë, pasi sipas tij përgjegjësia është individuale.

 

Me deshminë e kryeministrit, mbyllet edhe hetimi i nisur nga komisioni parlamentar. Më pas ai do të dalë me një raport, i cili do të shkojë për votë në kuvend.

 

Aktualisht i arrestuar për çështjen e inceneratorëve është ish-ministri i mjedisit, Lefter Koka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.