Subscribe

Edhe pse nuk iu referua ne mënyre të drejtpërdrejte reformës ne drejtësi, kryeministri Edi Rama, iu tha te rinjve të FRESSH, se vendi po kalon ne një kohe te vështire reformash dhe sfidash. Ne 24 vjetorin e Forumit te të rinjve socialiste, kryeministri pranoi se politika kërkon nerva te forta. Rama nuk i kurseu batutat, teksa vuri ne dukje se pjesa me e madhe e anëtareve të FRESSH janë femra.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *