Në Kakavijë, shumë qytetarë emigrantë presin në radhë që të hyjnë në territorin shqiptar.

 

Radha ka arritur deri në 10 kilometra në anën greke të kufirit, ndërsa për të mbërritur deri te sportelet, drejtuesve të mjeteve iu duhen shumë orë. Mësohet se autoritetet greke po punojnë me dy sportele.

 

Mësohet se këtë të shtunë ka patur shumë fluks si në hyrje dhe në dalje në Pikën e Kalimit Kufitar të Kakavijës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *