Subscribe

Neglizhenca e qytetarëve ndaj respektimit të masave të protokollit të sigurisë, ka detyruar autoritetet të ndryshojnë aktet normative si për detyrimin e  mbajtjes së maskës ashtu dhe per ndalimin e muzikës pas orës 20.00.

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastilriu e pohoi këtë fakt nga foltorja e Kuvendit, ku sqaroi se qeveria po përgatitet për cdo lloj situate në  periudhën vjeshtë-dimër.

Nëse numri i të infektuarve do të ketë rritje, Manastirliu tha se po punohet për fuqizimin e kapaciteteve pitalore.

Deri më tani, numri i të infektuarve të përgjithshëm është 4997, ndërsa situata në spitale mbetet shqetësues,  pasi po plotësohen kapacitetet e dy spitaleve COVID.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *