Ministrja Elisa Spiropali është përfshirë në një debat të ashpër me deputetët e Partisë Demokratike.

 

Gjatë fjalës së Spiropalit në Kuvend, deputetët e PD kanë ndërhyrë nga vendi, duke folur pa mikrofon, por kjo duket se e ka nervozuar ministren. Njërit prej deputetëve demokratë, ministrja i tha të pushojë, pasi “ai është i pari kalë karrocë

 

“Na përmend ne turpin. Ka turp më të madh sesa lukunia juaj që janë bërë bashkë aty për të mbrojturi një njeri nga krimet e vjedhjet që ka bërë dhe dilmni në këtë kuvend dhe merreni me cdo investitor. Nuk është turp që ju…pusho ti pusho, se ti je i pari kalë karroce. A nuk është turp zotëri që ju abuzoni me interpelancat në Kuvendin e Shqipërisë. Një tufë burrash që bërtasin nga vendi se turp i madh, ul zërin ti”, thotë Spiropali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.