Subscribe

Për herë të parë ish-kryeminsitri Sali Berisha nuk ishte prezent fizikisht në një protestë të opozitës së drejtuar prej tij.

Edhe pse jo i pranishëm fizikisht në protestën e së martës përballë kryeminsitrisë nuk ka munguar fjala e tij përpara qytetarëve, e cila erdhi përmes teknologjisë.

Lexo edhe :

Related Posts

Në fjalën e tij drejtuar protestuesve Berisha theksoi se sot qytetarët njësoj si 33 vite më parë protestojnë kundër regjimit.

Uragani juaj sonte është urgani i lirisë. Përshëndetjet më të përzemërta për ju që keni mbushur Tiranën nga e gjithë Shqipëria, europës dhe botës. Fitimtarë, fitimtarë, fitimtarë. 20 shkurti është një ditë në të cilën shqiptarët kremtojnë ngadhënjimin e tyre. Çdo vit më 20 shkurt kemi nderuar një ditë e cila ndau historinë tonë, ndau epokën e barbarisë luftës, klasave, tiranësisë dhe izolimit ekstrem nga epoka e triumfut dhe ndëshkimit mabrëpopullor pas vdekjes së Enver Hoxhës. Duke përmbysur në Tiranë shtatoren e tij, zvarritur dhe coptuar në rrugët e kryeqytetit, Nderim për jetë heronjve të 20 shkurtit. Sot për të parën herë në këto 33 vite ky 20 shkurt eklipson për nga rëndësia atë të vitit 1991, sepse në dalim nga atëherë sot ne nuk kemi përpara simbolet e një diktature të bazuar në doktrinën makrsiste-leniniste në luftën e njeriut kundër njeriut, por përballemi me një lloj të ri diktature”, tha Berisha.

Ai theksoi se sot qytetarët vijnë në protestë si heronj të betejave të fituara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *