Subscribe

 

Kryemiistri Rama i ka bërë thirrje popullit maqedonas të pranojnë propozimin e presidencës franceze për zgjidhjen e konfliktit me Bullgarinë.

 

Rama shkruan se propozimi përfundimtar I jep mundësi pranimi pa rezervë Maqedonisë së Veriut dhe I hap rrugën negociatave për anëtarësim të dy vendeve.

 

Propozimi i fundit francez, i cili është edhe përfundimtari,i jep Maqedonisë së Veriut mundësinë e një pranimi pa rezervë dhe hap rrugën e nisjes zyrtare të negociatave për anëtarësimin e të dy vendeve në Bashkimin Europian! Vëllezërve maqedonas&shqiptarë në MV u them: Pranojeni!- shkruan Rama. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.