Prokuroria për Krime të Rënda përfundoi hetimet dhe dërgoi për gjykim kancelaren e Gjykatës së Apelit, Durrës, Suzana Mandija, e akuzuar për Korrupsion. Sipas prokurorisë kancelarja akuzohet se i ka marrë një shumë parash një shtetasi, me qëllim që të afronte datën e procesit gjyqësor civil që kishte qytetari në Gjykatën e Apelit. Gjithashtu, Prokuroria për Krime të Rënda, dërgoi për gjykim edhe Gëzim Shalën, i akuzuar për « ushtrim ndikimi të paligjshëm » pasi ndërhyri te kancelarja për afrimin e datës së gjykimit. Organi i akuzës bëri me dije se kancelaria iu veteforua per ndihmë qytetarit i cili kishte një çështje pronësie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *