Subscribe

Forca të shumta policie janë vendosur në zonënn e Shkozës ku që prej ditës së mërkure vijon puna për prishjen e disa banesave në kuadër të punës së për ndërtimin e Unazës së Madhe.

Të mërkurën pati përplasje dhe tensione mes banoreve dhe policisë, pasi pronaret e godineve thonë se I kanë shtëpitë e tyre në proces legalizimi.

Ata kërkojnë dëmshpërblim të plotë për banesat e tyre dhe jo lehtësirat e tjera që iu janë ofruar nga bashkia.

Pritet që edhe këtë të enjte të ketë rezistencë nga ana e banoreve, në ndihmë të të cileve kanë qënë edhe ish deputete te PD, në mënyrë të vecante Aldo Bumci.

Ai e ka quajtur kafshëri sjelljen e institucioneve shteterore dhe policisë ndaj banorëve, që rrezikojnë në këtë mënyrë sipas tij, të mbeten ne qiell të hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *